Xavi Hernández sorprèn els aficionats blaugrana al parlar sobre els millors jugadors del Mundial (EFE)
Mundial 2022

Xavi tria els millors jugadors del Mundial amb una sorpresa del Reial Madrid

L'entrenador blaugrana, en un test sobre els millors del Mundial, també ha assegurat que, si no ho fa Espanya, vol que guanyi l'Argentina

Redacció Esport3Actualitzat

Durant l'aturada del Mundial de Qatar, alguns futbolistes i entrenadors que no formen part de les diferents seleccions han decidit aprofitar per gaudir del futbol com a aficionats. És el cas de Xavi Hernández.

L'entrenador blaugrana és a Qatar seguint els partits de la fase de grups i ha estat sotmès a un test del Mundial publicat a les xarxes socials del torneig en què ha parlat dels millors jugadors en les diferents posicions.

 

 

El de Terrassa ha parlat de Pedri i Gavi quan li han preguntat amb quins migcampistes li agradaria jugar, ha escollit Jordi Alba com a millor lateral i ha lloat Upamecano i Konaté, la parella de centrals de França.

Però la sorpresa ha arribat quan ha elegit el millor porter. Xavi, tot i que ha confessat que ha estat "una decisió complicada", ha triat el porter del Reial Madrid Thibaut Courtois.

"Si no guanya Espanya, que guanyi l'Argentina"

Al ser preguntat sobre qui li agradaria que guanyés el Mundial en cas que no ho fes Espanya, el blaugrana no ho ha dubtat ni un segon.

"Voldria que guanyés l'Argentina de Leo Messi perquè és amic meu."

ARXIVAT A:
Mundial Qatar 2022Xavi Hernández
Anar al contingut