Xavi durant el partit del Barça al José Zorrilla
Xavi durant el partit del Barça al José Zorrilla (LaLiga)
Barça

Xavi, "sorprès" per la retirada de la vermella a Vinícius

L'entrenador blaugrana ha parlat sobre la decisió del Comitè de Competició, que ha deixat sense efecte la vermella de Vinícius a Mestalla.

Redacció Esport3Actualitzat

El FC Barcelona ha sumat la segona derrota consecutiva a la Lliga. Els blaugranes s'han vist superats per un Valladolid que al minut 20 ja guanyava 2-0. Xavi Hernández, a la roda de premsa posterior al partit, ha lamentat el partit dels seus jugadors. El tècnic egarenc ha destacat que "és difícil afrontar aquests partits quan ja no tens cap objectiu". Tot i això, Xavi ha assenyalat que cal competir millor perquè "tenim una imatge i representem un club important".


Sorprès per la decisió de Competició

Xavi també ha estat preguntat per la decisió del Comitè de Competició, comunicada durant el partit a Pucela, que ha tingut a veure amb la vermella directa de Vinícius a Mestalla. I és que el brasiler podrà jugar contra el Rayo Vallecano, ja que li han retirat la sanció de l'expulsió.

"Ahir ja em vaig pronunciar sobre el tema del racisme, crec que vaig ser clar. Però crec que l'expulsió no té res a veure amb això. És 'impepinable' que hi va haver una agressió, i una cosa no té a veure amb l'altra; per això em sorprèn que li treguin la vermella."

Anar al contingut