Xavi Simons, presentat com a nou jugador del PSV
Futbol

Xavi Simons, del PSG al PSV

El jove migcampista exblaugrana no renova contracte amb el club parisenc i se'n va als Països Baixos

Redacció Esport3Actualitzat

Després de setmanes d'incertesa, el futur de Xavi Simons s'ha resolt desvinculant-se del París Saint-Germain i tornant al seu país d'origen per jugar al PSV. El jove migcampista neerlandès, de 19 anys, ha firmat per l'equip d'Eindhoven per 5 temporades, fins al 2027. Simons, amb aquest moviment, queda totalment desvinculat del PSG.

Tot i no tenir massa presència amb el primer equip, Simons sí que va brillar amb el juvenil parisenc a la Youth League, on va firmar 6 gols i 4 assistències en 7 partits.

 

Al PSV no van tenir dubtes quan se'ls va presentar l'ocasió d'incorporar-lo. John de Jong, director esportiu de l'equip de la Philips, ho explica ben clar:

"Hem vist gairebé tots els seus partits, aquesta temporada, també els de la selecció. També l'hem vist a la Youth League a Leipzig, París, Bruges, Manchester i contra el Sevilla. Ens ha convençut. Xavi té tot el necessari per convertir-se en un jugador important per al PSV. Està preparat per aconseguir-ho".

Simons, que va arribar al planter del Barça l'any 2010 amb només 7 anys, va ser considerat durant anys una de les perles del planter blaugrana. L'estiu del 2019, després de no arribar a un acord per la renovació, va marxar al PSG, on hi ha estat les 3 últimes temporades. En total, ha jugat 11 partits amb el primer equip.    

 

 

Anar al contingut