Futbol

Xavi s'entrena amb normalitat i pot reaparèixer amb el Barça en el partit de Copa davant l'Atlètic

Amb la recuperació de Xavi, a Luis Enrique se li presenta la possibilitat de tornar a repetir un onze que li ha donat els dos últims triomfs a la lliga o tornar a introduir canvis.

Actualitzat

Penúltima sessió d'entrenament del Barça, aquest dimarts, abans de l'anada dels quarts de final de la Copa del Rei davant l'Atlètic de Madrid al Camp Nou (dimecres, 22.00). Xavi s'ha entrenat amb normalitat amb la resta de jugadors i està a l'espera de rebre l'alta mèdica. El dilema de Luis Enrique serà decidir si fa entrar el de Terrassa, o algun altre jugador, en un onze que davant l'Atlètic (3-1) i a Riazor (0-4) s'ha guanyat l'apel·latiu d'"onze de gala".

El Barça ha jugat probablement els dos millors partits de la temporada la primera vegada que Luis Enrique ha repetit equip: Bravo, Alves, Piqué, Mascherano, Alba, Busquets, Rakitic, Iniesta, Messi, Suárez i Neymar han estat els protagonistes.

Xavi està a l'espera de rebre l'alta mèdica i de saber si evita que aquesta alineació es repeteixi per tercera vegada. Al marge del migcampista vallesà, també s'ha entrenat amb normalitat Dani Alves. Qui ha continuat exercitant-se al marge dels companys i, en conseqüència, té poques opcions de jugar a la copa, és Jérémy Mathieu.

Munir El-Haddadi, que diumenge va jugar amb el filial, ha tornat a entrenar-se aquest dimarts amb el primer equip.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut