Xavi, renovat fins al 2025 amb una temporada opcional
Xavi segella la seva continuïtat a la banqueta del Barça (Europa Press)
Barça

Xavi, renovat fins al 2025 amb una temporada opcional

El tècnic blaugrana signa la seva renovació, que s'allargarà fins al 2026 si l'equip guanya títols importants

Redacció Esport3Actualitzat

Ja és oficial. Xavi ha signat la renovació com a tècnic del Barça fins al juny del 2025, amb opció a una segona temporada. No és cap sorpresa després que el mateix Xavi ja admetés que l'acord estava pràcticament tancat i la signatura s'ha produït aquest divendres.

L'anunci definitiu s'ha fet esperar per la marxa de Mateu Alemany i l'arribada de Deco a la direcció esportiva del club. Tot i així, Xavi ja ha fet balanç durant la roda de premsa prèvia al partit contra el Celta de com se sentia:

Vam arribar al Barça en un moment molt difícil. Recordo aquella etapa i veiem el que hi ha ara, i s'ha treballat molt bé. Des de la directiva, a l'staff. Aquesta és la temporada de la confirmació del bon joc i els resultats. Em sento amb confiança i ajudat pel president. Em noto fort i agraït. Els jugadors estan gaudint.

El president Laporta no ha amagat el seu entusiasme després de signar la renovació del tècnic blaugrana:

 

Una segona temporada opcional

L'acord serà fins al 2025, però inclou també una clàusula de renovació automàtica per una temporada més, en el cas que el Barça guanyi algun dels títols grans, com la Lliga o la Champions. Aquesta és la gran novetat de l'acord, ja que fins ara havia transcendit que era per una sola temporada.

Després de signar la renovació, Xavi ha abandonat les instal·lacions del Barça acompanyat de la seva esposa, Núria Cunillera:

 

 

Anar al contingut