Xavi, a punt de segellar la seva continuïtat a la banqueta del Barça (Reuters)
Barça

Xavi, renovació imminent fins al 2025 amb una temporada opcional

El tècnic blaugrana i el club ja tenen pràcticament tancada la renovació, que s'allargarà fins al 2026 si l'equip guanya títols importants

Redacció Esport3Actualitzat

La renovació de Xavi no és cap sorpresa perquè el mateix protagonista ja va admetre que l'acord està pràcticament tancat. Però falta fer-ho oficial. El tècnic blaugrana, que acaba contracte fins a final de temporada, continuarà a la banqueta fins al juny del 2025 amb opció a una segona temporada. 

L'anunci definitiu s'ha fet esperar per la marxa de Mateu Alemany i l'arribada de Deco a la direcció esportiva del club. L'acord és ja pràcticament definitiu i ja s'està treballant en el redactat definitiu dels papers. En funció de les agendes de club i tècnic, l'anunci oficial es podria fer aquest divendres o dilluns.     

Una segona temporada opcional

L'acord serà fins al 2025, però inclou també una clàusula de renovació automàtica per una temporada suplementària en el cas que el Barça guanyi algun dels títols grans, com la Lliga o la Champions. Aquesta és la gran novetat que s'ha conegut respecte a l'acord, ja que fins ara havia transcendit que l'acord era per una sola temporada.

Anar al contingut