Xavi Hernández i Ricard Pruna, celebrant la Champions de Berlín, al juny de 2015 (@xavi)
Xavi Hernández i Ricard Pruna, celebrant la Champions de Berlín, el juny del 2015 (@xavi)
Barça

Xavi referma l'aposta pel doctor Pruna: "És el número u"

El tècnic del Barça avança l'arribada del nou responsable dels serveis mèdics. "No hauria d'haver marxat mai del club", ha lamentat l'egarenc

Redacció Esport3Actualitzat

El primer fitxatge del mercat d'hivern no hauria de ser necessàriament el d'un futbolista. De fet, per a Xavi Hernández, hi ha una altra prioritat. Vol que Ricard Pruna assumeixi el lideratge dels serveis mèdics del Barça. Abans, però, hauria de desvincular-se de l'Al-Sharjah dels Emirats Àrabs. El tècnic blaugrana ho té clar: "El doctor Pruna és el número u".

"Vull envoltar-me de la gent de la meva confiança, gent lleial i fidel. Ricard Pruna és una persona clau. Ja veurem quan pot venir. Sembla que està a prop de venir. Per a mi, és fonamental. És el millor metge que ha tingut mai el Barça. A partir d'aquí, ell decidirà qui segueix i qui no. Pruna no hauria d'haver deixat mai el club. Va ser un error."

Així ha  justificat Xavi la seva aposta pel doctor Pruna. Des que va arribar a la banqueta del Camp Nou, ha introduït diversos canvis, i també en l'equip mèdic. Els últims damnificats han estat els doctors Lluís Til i Xavi Yanguas.

Anar al contingut