Futbol

Xavi, Piqué, Granell i Sergio García encapçalen la llista de Catalunya per a l'amistós davant Veneçuela

Malgrat les adversitats per configurar la llista de convocats, el seleccionador català Gerard López podrà comptar finalment amb un equip competitiu

Actualitzat

L'elaboració de la llista de convocats de la selecció catalana de cara al partit amistós del 25 de març davant Veneçuela ha acabat sent un maldecap per a Gerard López. El seleccionador ha acabat citant 20 jugadors davant algunes baixes per lesió o problemes logístics o davant la prohibició d'alguns clubs a cedir els seus jugadors.

Després del Valladolid i del Rayo Vallecano, aquest dimecres era l'Osca, un altre club implicat en la lluita per la permanència, el que es negava a cedir els seus jugadors: això deixava Catalunya sense els dos porters inicialment previstos (Jordi Masip i Alberto García), quatre jugadors de camp (Rubén Alcaraz, Àlex Moreno, Àlex Gallart i Enric Gallego) i un tècnic assistent (Sergio González). A més, cal afegir les baixes per lesió (Cesc) o per problemes logístics (Deulofeu).

Gerard López s'ha mostrat comprensiu davant les negatives dels clubs: "N'entenc els motius. Ningú té l'obligació de cedir jugadors i cadascú defensa els seus interessos. Ho entenc i ho respecto. Però si ens haguessin avisat abans, hauríem tingut més temps per buscar alternatives", ha explicat

Xavi, dubte fins a última hora, ha entrat finalment a la llista, però el jugador de Terrassa acaba de sortir d'una lesió i, si juga serà per provar-se, igual que Sergio García.

Davant les baixes sobtades, finalment el llistat ha quedat configurat de la manera següent:

Porters: Edgar Badia (Elx) i Isaac Becerra (Nàstic)

Defenses: Montoya (Brighton), Víctor Sánchez (Espanyol), Aleix Vidal (Sevilla), Piqué (Barça), Bartra (Betis), Muniesa (Girona), Dídac Vilà (Espanyol), Cucurella (Eibar).

Migcampistes: Xavi (Al-Sadd), Aleix Garcia, Pere Pons i Granell (Girona), Melendo (Espanyol), Joan Jordán (Eibar), Romeu (Southampton).

Davanters: Sergio García (Espanyol), Marc Cardona (Eibar), Bojan (Stoke).

Gerard no descarta que a última hora se sumi algun reforç.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut