Barça

Xavi Pascual tanca amb un adéu emocionat la seva etapa com a tècnic del Barça

El tècnic de Gavà deixa el Barça amb agraïment al club i orgull per la feina feta durant vuit anys

Actualitzat

El que ha estat entrenador durant els vuit anys del Barça Lassa, Xavi Pascual, ha tancat la seva etapa al capdavant del club blaugrana amb un discurs emocionat.

Pascual ha definit la seva trajectòria en el club com "honesta i lleial". El tècnic de Gavà, que ha fet una analogia entre el primer dia i l'últim per descriure la seva etapa al capdavant del club, ha volgut donar les gràcies, sobretot, al club i ha volgut ressaltar "la dignitat que hem tingut sempre, en la victòria i en la derrota".

"A vegades ho hem aconseguit més o menys, però sempre hem perseguit el mateix objectiu: oferir un joc atractiu per al nostre públic". Pascual ha tingut un record especial per a les penyes més habituals al Palau i ha resumit la trajectòria d'una forma esquemàtica. "Hem tingut uns primers sis anys d'èxits i dos que no. Un amic m'havia recomanat deixar el club abans, però sempre volia intentar arribar a l'èxit. Independentment dels títols, els partits m'han fet millor entrenador", ha dit.

Xavi Pascual ha dedicat l'última part del seu parlament als agraïments: primer de tot, a la família, després, als amics, companys de l'"staff", jugadors i també als diferents presidents i mànagers que ha tingut durant els vuit anys en el càrrec.

"Gràcies, finalment, al club que estimo, al qual he tingut la sort i l'orgull de pertànyer. Des del primer dia sabia que hi havia un final. No estàs mai preparat per a aquest moment, però me'n vaig sense cap ressentiment. Deixo una part important de la meva vida, però la vida segueix i em queda una part important per fer", ha dit. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut