Bàsquet

Xavi Pascual admet que ben aviat renovarà el seu contracte com a entrenador del Regal Barça

Xavi Pascual renovarà ben aviat el seu contracte com a entrenador del Regal Barça. Això ho va avançar ell mateix en una entrevista al programa "El club de la mitjanit" de Catalunya Ràdio. El tècnic blaugrana va afegir que li agradaria continuar treballant al costat del secretari tècnic, Joan Creus. L'entrenador del Barça va fer aquestes declaracions després que el seu equip va tornar a apallissar el Madrid a la Lliga ACB, en aquest cas de 20 punts, 95 a 75, en la desena victòria del Barça en els últims 11 clàssics contra el Madrid. El Barça acaba l'any com a líder de l'ACB amb 10 victòries, les mateixes que el Madrid. El DKV Joventut és onzè amb 7 victòries i l'Assignia Manresa, setzè amb 4.

Actualitzat
Després de l'exhibició contra el Reial Madrid al Palau Blaugrana, Xavi Pascual va fer un balanç molt positiu de l'any 2010: "Aquest partit pot ser el resum del 2010, un any extraordinari, de bàsquet exquisit, m'atreviria a dir. Hem jugat amb intensitat defensiva, velocitat, assistències, "alley-oops", extrapassis. Tanquem un any en què també hi ha hagut molts títols". Pascual també va demanar al nou any "que no hi hagin lesions" després d'un inici de temporada amb molts problemes físics a la plantilla blaugrana.

Abans de començar el clàssic, Xavi Pascual va rebre el guardó que l'acredita, per segon any consecutiu, com a millor entrenador de l'any, el Premi Antonio Díaz Miguel. El tècnic de Gavà va rebre el premi de les mans de la vídua d'Antonio Díaz Miguel, Eva Latorre, i del president de l'Associació Espanyola d'Entrenadors de Bàsquet, Joan Maria Gavaldà. Pascual va donar una importància relativa a aquest guardó en favor de la victòria de l'equip: "Tant és que sigui d'un punt, el més important és la victòria sobre el reconeixement personal".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut