Xavi pascual
Xavi Pascual s'hauria estimat més guanyar la Lliga a la pista
Handbol

Xavi Pascual: "A tots ens hauria agradat guanyar sobre la pista"

Les primeres reaccions de l'entrenador del Barça després de guanyar el títol de campió: "Hi ha coses més importants que l'esport i això ho hem d'entendre tots"

Redacció Esport3Actualitzat

Una vegada s'ha donat per acabada la Lliga Asobal, l'entrenador del Barça d'handbol, Xavi Pascual, ha valorat les circumstàncies diferents que li han acabat donant al seu equip el títol de campió.  

"És una situació força estranya en tots els esports i a nivell de societat. No podem fer-hi gaire més, nosaltres hem fet la nostra feina i la decisió no estava a les nostres mans".

"El que ens hauria agradat, com a tothom, seria haver acabat sobre la pista i que els resultats reflectissin el que havia passat a la pista".

"És una temporada diferent per moltes coses. Perquè ens hem quedat sense poder acabar dues competicions importants (Champions i Lliga Asobal), però a més perquè hi havia jugadors que es retiraven, hi havia uns Jocs Olímpics al davant, etc. És una situació agredolça".

El Barça ha guanyat la seva 27a Lliga després que s'ha donat per acabada la competició a falta d'onze jornades per al final. L'equip que dirigeix Xavi Pascual ha acabat la temporada imbatut i ha guanyat els 19 partits que ha jugat. Els blaugranes tanquen la Lliga com a líders i amb 5 punts d'avantatge respecte al segon, l'Ademar de Lleó.

ARXIVAT A:
Coronavirus
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut