Barça

Xavi confessa contactes amb la nova perla brasilera: "És el jugador que necessitem"

L'entrenador blaugrana ha explicat la conversa que va mantenir amb Endrick per convèncer-lo del seu fitxatge pel Barça

Redacció Esport3Actualitzat

Xavi Hernández ja es troba a Doha per viure el Mundial de Qatar en primera persona. El tècnic blaugrana, ambaixador del Mundial, viurà alguns dels partits de la fase de grups, com l'Espanya-Alemanya o el Qatar-Països Baixos. 

En la seva arribada a Qatar, Xavi ha parlat per a ESPN, on ha fet unes sorprenents declaracions sobre Endrick, la perla brasilera per la qual lluiten alguns dels millors equips del món, entre ells el Reial Madrid. Es tracta d'un davanter de només 16 anys, considerat el millor de la seva generació, que juga al Palmeiras.

El tècnic egarenc ha confessat haver parlat directament amb el mateix jugador per intentar convèncer-lo del seu fitxatge pel Barça

"Hem estat parlant amb el seu pare i també directament amb el jugador. Els hi vaig explicar el projecte que tenim. Volem talent i ell n'és un. Té gol i una capacitat brutal per marcar la diferència. És un jugador del present, que ja està jugant a la Lliga del Brasil.

"És l'estil de jugador que necessitem. Coneix el projecte i hi estem parlant. Espero que s'uneixi a nosaltres, però depèn d'ell."

Endrick celebrant un gol amb el Palmeiras
Endrick celebrant un gol amb el Palmeiras

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut