Xavi donant ordres aquest diumenge a Son Moix
Xavi donant ordres aquest diumenge a Son Moix
Barça

Xavi: "M'emociona com hem competit"

El tècnic es mostra "feliç" al final de la patida victòria a Son Moix i satisfet pel paper de dos jugadors que no travessaven el millor moment: el golejador Luuk de Jong i el salvador Ter Stegen

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha guanyat, no sense patiment, un primer partit de l'any a Mallorca que el seu entrenador no volia jugar (0-1). Les disset baixes, vuit de les quals per covid, no han estat una llosa prou pesant per a l'equip blaugrana que ha fet un esforç molt valorat per Xavi Hernández per endur-se els tres 3 punts de Son Moix. El tècnic estava "feliç":

M'emociona com hem competit. Avui hem sabut patir i ens emportem tres punts que són or. Veníem sota mínims, amb 17 baixes, i marxo molt feliç pel nostre esforç. Significa molt per mi, l'equip és una família i hi ha un gran ambient al vestidor. Aquesta és una victòria molt valuosa.

El terrassenc, com no podia ser d'altra manera, també s'ha desfet en elogis cap als dos grans protagonistes del partit, dos jugadors que, a més, no travessaven el millor moment: el golejador Luuk de Jong i el salvador Ter Stegen, autor d'una parada providencial als últims minuts.

El Luuk és un professional brutal, que es sacrifica, que s'entrena de manera exemplar. I el Marc igual, té una gran autoexigència i no venia de tenir la millor autoestima. Avui ens salva dos punts. Estic molt contents per tots dos.

Arraconant les emocions, i analitzant el que ha passat sobre la gespa, Xavi segueix veient una progressió en el futbol dels seus homes:

Hem imposat la nostra idea a la primera part, a la segona a estones i al final hem patit, però en aquest camp només havia guanyat un equip. Anem pel bon camí.

El partit de Mallorca ha servit també per veure dos debuts més de joves futbolistes del filial, com són el mig Álvaro Sanz i l'extrem Estanis Pedrola, però també ha estat la primera titularitat en lliga de Riqui Puig:

El Riqui ha estat molt bé, com també ho ha estat el Mingueza o el Ferran Jutglà, que ha fet un partidàs. Hem de seguir així, reforçant la idea i creient. Si continuem la feina marcarem més gols.

Al principi del partit, l'entrenador també ha tingut temps d'abraçar-se a un excompany com Samuel Eto'o, homenatjat per l'afició balear.

 

 

Anar al contingut