Esports

Xavi Hernández rep aquest vespre el primer Premi Catalunya de l'Esport

El jugador del Barça, Xavi Hernández, serà el gran protagonista aquest vespre a la cerimònia de la primera edició del Premi Catalunya de l'Esport, en un acte que començarà a les vuit del vespre i que TV3, Catalunya Ràdio i elsesports.cat oferiran en directe. Es tracta d'un guardó que dóna la Secretaria General de l'Esport i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Esport 3 hi connectarà mitja hora abans de l'inici de la cerimònia i una estona després.

Actualitzat
El programa "Esport club", a partir de les vint hores, esdevindrà la finestra per lliurar, a través d'un programa especial, el Primer Premi Catalunya de l'Esport, concedit al jugador del Futbol Club Barcelona Xavi Hernández. En relació amb aquest esdeveniment, Esport 3 emetrà en exclusiva una prèvia de lliurament del premi, de 19.30 a 20.00 hores, amb màxima atenció a tots els vips que desfilaran pel "photo call"; i un "post", de 21.00 a 21.30 hores, on es continuarà la festa tot fent tertúlia amb diversos esportistes i directius assistents a l'acte.

Cal destacar també que, en el marc d'aquest premi, Esport 3 recuperarà el capítol de "La classe del Barça" que tenia com a protagonistes Xavi i Iniesta, dos dels tres aspirants a La Pilota d'Or. El capítol s'emetrà a les 19 hores.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut