Xavi Hernández i el seu staff després de signar la renovació (Al Sadd SC)
Barça

Xavi Hernández renova una temporada més amb l'Al-Sadd

Xavi assegura que està "completament concentrat en preparar els meus jugadors per a les pròximes competicions". El contracte té una clàusula per la qual Xavi podria anar al Barça si el vinguessin a buscar, però no ho contempla abans d'unes eleccions

Redacció Esport3Actualitzat

L'Al-Sadd qatarià ha confirmat aquest migdia la renovació, per una temporada més, de Xavi Hernández. El terrassenc dirigirà el conjunt de Doha, per tant, per segona temporada, després que a la primera campanya va aconseguir la Copa i la Supercopa de Qatar.

"Estaré absolutament concentrat, durant aquesta temporada, en preparar plenament els meus jugadors per a les pròximes competicions domèstiques i asiàtiques. Estic content que l'equip ja estigui junt una altra vegada després del retorn de tots els jugadors del primer equip, per poder preparar la represa de la Lliga." (Xavi Hernández, a la web de l'Al Sadd)

Amb tot, Xavi té una clàusula al seu contracte per la qual podria trencar la seva vinculació amb el club qatarià sense penalització si se li presentés la oportunitat d'entrenar el Barça. La clàusula l'ha introduït el propi club en agraïment al compromís de Xavi, que no té cap intenció d'activar-la abans d'unes eleccions a la presidència del club blaugrana.

Xavi continuarà supervisant, també, la parcel·la esportiva de l'Al-Sadd. L'objectiu és assegurar la continuïtat d'una de les estrelles de l'equip, l'extrem Akram Afif (cedit pel Vila-real). El terrassenc també treballarà amb la direcció esportiva per trobar substituts a l'espanyol Gabi i el mexicà Marco Fabian, que no continuaran al conjunt qatarià.

Xavi Hernández va mantenir contactes amb el Barça per substituir Ernesto Valverde el gener passat, però va rebutjar la proposta barcelonista per considerar-la precipitada. Víctor Font, precandidat a les eleccions a la presidència del Barça, va anunciar la setmana passada que Xavi seria la pedra angular del seu projecte esportiu: "és el pal de paller d'un projecte de deu anys i comptem amb ell com a entrenador."

Anar al contingut