Xavi, feliç de renovar el seu contracte amb l'Al-Sadd (@AlsaddSC)
Futbol

Xavi Hernández renova contracte amb l'Al-Sadd fins al 2018

El migcampista català acabava contracte a final d'aquesta temporada, i amplia la seva vinculació amb l'equip de Qatar un any més

Marc BéjarActualitzat

Xavi Hernández continua tenint corda. El terrassenc ha renovat el contracte amb l'Al-Sadd un any més, fins al 2018. El migcampista acabava la seva vinculació amb l'equip de Qatar aquesta temporada, però les bones sensacions del català en aquesta exòtica experiència l'han animat a continuar-hi un curs més.

Xavi va marxar del Barça després de 17 temporades al primer equip del club, i posant la cirereta al pastís tancant la seva etapa com a blaugrana de la millor manera possible, després d'aconseguir el triplet. En cas que el jugador compleixi el seu compromís amb l'Al-Sadd, el futbolista, que va complir 37 anys aquest dimecres, tancarà un període de tres temporades a l'equip qatarià.

Després de la seva renovació, Xavi ha assegurat en declaracions a l'agència EFE que està molt feliç de poder seguir jugant com a mínim fins als 38 anys. "És una alegria poder seguir jugant amb 37 anys i fins als 38, encara que no sé si serà el meu últim any, però és un any més i estic molt feliç que sigui així", ha admès.

"Estic encantat amb el club, amb la seva gent, que són una família. Em trobo molt a gust. Hi havia signat per tres anys, però el tercer any depenia del club, i m'han comunicat que estan molt contents amb mi i volen que continuï", ha afegit.

Anar al contingut