Xavi Hernández
Xavi Hernández durant el partit a San Mamés (EFE)
Copa del Rei

Xavi Hernández: "La intensitat de l'Athletic ens ha superat; San Mamés té això"

El tècnic del Barça ha reconegut els mèrits del rival, però ha lamentat que ara mateix, en el cara o creu, a l'equip blaugrana sempre li surt creu

Lluís Cervelló TorresActualitzat

Xavi Hernández ha estat clar en l'anàlisi de la derrota que el Barça ha patit a San Mamés i que ha suposat l'eliminació en els vuitens de final de la Copa. El tècnic de Terrassa ha explicat que la intensitat ha estat clau en el duel.

"L'Athletic ens ha superat en intensitat. Ells lluitaven cada pilota com si fos l'última, estàvem advertits, és el que té jugar a San Mamés."

Xavi ha dit que no li agrada la paraula fracàs i prefereix treure conclusions positives:

"S'ha intentat, hem competit fins al final i hem forçat una pròrroga a l'últim minut. Si hi ha un fracàs ha de servir per aprendre. Ho tornarem a intentar i seguirem lluitant fins al final. Ens queden dues guerres importants, la Lliga i l'Europa League."

Jordi Alba ha estat un dels protagonistes del partit. Unes mans seves han suposat el penal del 3 a 2 i durant tot el partit ha patit molt en el seu marcatge a Nico Williams. L'entrenador ha defensat el futbolista. 

"El Jordi ha fet un gran esforç. Tenia molèsties als ísquios però ha volgut continuar, el seu compromís és molt gran. Tots hem patit, no només ell, en les transicions pels jugadors que té l'Athletic."

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
Anar al contingut