Futbol

Xavi Hernández: "Em sento preparat per entrenar el Barça"

El tècnic egarenc confirma que Joan Laporta no li va oferir la banqueta del Barça i es desvincula de qualsevol lligam amb cap candidatura a la presidència: "Soc un actiu del barcelonisme"

Josep CochActualitzat

Xavi Hernández ha parlat de les seves opcions de poder entrenar el Barça durant la presentació del seu campus de futbol. El tècnic egarenc ha deixat clar que ningú de la directiva va contactar amb ell per dirigir el Barça aquesta temporada:

"Estic en el mercat, tinc bona relació amb Joan Laporta i té un entrenador que és Ronald Koeman, a qui li desitjo tot el millor. Però no, no he tingut cap contacte per seure a la banqueta del Barça."

"Em sento preparat", ha continuat Xavi, que ha afegit que "no entreno nens, entreno un equip d'elit -Al-Saad, a la Lliga de Qatar-, però no tinc pressa per entrenar el Barça. Per mi, era un somni i em van proposar dues vegades -el gener de l'any passat i l'estiu passat- entrenar el Barça, però no era el moment".

Sobre la possible penalització que podria suposar dirigir un vestidor farcit d'excompanys, l'entrenador de l'Al-Saad ha dit:

"Crec que seria tot el contrari, conèixer el jugador és bo perquè saps el que necessita per progressar i créixer. Ja ho he viscut a l'Al-Saad, ja que vaig ser company de molts dels jugadors que dirigeixo. En cap cas és un hàndicap, i si s'haguessin de prendre decisions, les prendria, perquè un entrenador mira sempre pel bé de l'equip."

També ha parlat de la possibilitat de passar pel Barça B com a pas previ a dirigir el primer equip:

"Insisteixo, el Barça B és futbol formatiu i jo entreno professionals que formen part del futbol d'elit. Per mi, és una etapa passada. Hi ha molt de desconeixement de la Lliga de Qatar i també molt de perjudici."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut