Riqui Puig
Riqui Puig
BARÇA

Xavi Hernández deixa clar el paper de Riqui Puig al Barça

L'entrenador de Terrassa ha explicat el que li demana al jugador de Matadepera

Redacció Esport3 Actualitzat

12 minuts en 2 partits. Aquesta és l'aportació de Riqui Puig amb Xavi Hernández a la banqueta. L'entrenador de Terrassa avui ha parlat del jugador de Matadepera i de tots els rumors que apunten la pèrdua de confiança fins al punt de ja no descartar que Riqui Puig pugui sortir cedit per guanyar experiència fora del Camp Nou.

 

"Riqui Puig és un jugador més del planter. I està clar que comptem amb ell. Tothom tindrà la seva oportunitat durant la temporada i Riqui Puig és un jugador amb molt de talent. Ha d'atacar els centrals, arribar a l'àrea i fer l'última passada.

 

Xavi ha comparat Riqui Puig amb altres jugadors de la plantilla, una comparació amb un nom inesperat.

 

És un futbolista amb un talent innat com també Gavi, Coutinho, Nico i De Jong. Ha de ser important en la zona de mitjos i s'ha d'atrevir a xutar i arribar a l'àrea."

 

 

De moment i a dia d'avui, Riqui Puig es va quedar a la banqueta durant el derbi en un partit en el qual van ser titulars Gavi, Nico González i Ilias. L'entrenador només va recórrer a Riqui Puig en el tram final, els últims 12 minuts, per intentar augmentar el control de la pilota davant d'un Espanyol cada vegada més crescut i pròxim a aconseguir l'empat.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut