Barça

Xavi Hernández: "Canviar l'estil del Barça seria un error històric"

L'exjugador del FC Barcelona s'ha trobat amb els seus antics companys a Doha i ha concedit una entrevista en exclusiva a Televisió de Catalunya on repassa tota l'actualitat blaugrana

Actualitzat

Xavi Hernández ha fet d'amfitrió dels seus antics companys del FC Barcelona al Qatar. S'ha trobat amb ells i també ha tingut ocasió per trobar-se amb les càmeres de TV3. 

L'excapità del Barça no creu que els blaugranes estiguin en un mal moment ni considera que calgui fer grans canvis. "L'estil de Luis Enrique és el mateix" que tantes alegries ha donat en etapes anteriors i per tant, el de Terrassa ho té molt clar: "Canviar-lo seria un error històric." La primera conclusió, per tant, és que no hi ha res impossible i que hi ha "temps de tot per recuperar aquests sis punts amb el Madrid".

Xavi Hernández ja fa uns anys que és lluny de Barcelona i ha pogut comprovar en primera persona l'impacte que té el club blaugrana a l'exterior: "Hem guanyat títols per haver jugat bé. És la nostra filosofia i per això som tan admirats arreu del món."

Sobre el fet que la Pilota d'Or hagi acabat anant a parar en mans de Cristiano Ronaldo, l'exmigcampista del Barça no té cap dubte: "Segons l'any primen els títols i segons l'any, el jugador. Messi és el millor del món i de la història."

Mirant endavant, Xavi Hernández no descarta acabar fent d'entrenador i, si pot ser, no gaire lluny de Barcelona: "Pertanyo a una generació de futbolistes més formats que els futbolistes d'anys enrere, crec que hem de ser la base del futur del Barça".

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut