Xavi donant instruccions durant un partit. (Foto: Reuters)
Barça

Xavi: "He dit als jugadors que la pressió ara és per a mi"

El tècnic blaugrana, decebut amb el debut del seu equip a la Lliga, està convençut que el partit contra el Rayo "només és el principi"

Redacció Esport3Actualitzat

Amb tots els fitxatges inscrits (excepte Koundé) i amb tots els efectius disponibles, el públic del Camp Nou esperava una victòria dels seus en l'estrena a la Lliga davant del Rayo Vallecano, però no ha estat així.

Els blaugranes ho han intentat de totes les formes possibles, acabant el partit amb un total de 21 remats, 6 a porteria, però no han pogut batre a un immens Dimitrievski i el partit s'ha tancat amb un decebedor 0-0.

En la roda de premsa posterior al partit, Xavi Herández s'ha mostrat decebut però convençut que el partit d'avui "només és el principi" d'una temporada que és molt llarga.

"Ha estat un partit complicat. Hem dominat i hem tingut moltes ocasions, però no hem estat efectius. Volíem demostrar a la gent que estem en el bon camí perquè hem generat molta il·lusió, però demanem paciència i que la gent cregui en aquest equip perquè només estem al principi."

L'entrenador de Terrassa ha apuntat que l'equip ha estat "més nerviós del normal" per les expectatives que s'han anat generant al llarg d'aquesta pretemporada, tot i que ha intentat explicar-los que "la pressió ja no és per a ells".

"L'equip ha estat una mica espès, més nerviós del normal per les expectatives generades, però jo ja he dit als jugadors a la prèvia que ara la pressió és per a mi."

El tècnic blaugrana també ha volgut parlar de la situació de Frenkie de Jong, a qui considera "un jugador important".

"De Jong no és suplent, és un jugador important. No sé què passarà al mercat, però si està aquí serà un jugador important."

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
Anar al contingut