Xavi Hernández
Barça

Xavi: "Futbolísticament Neymar seria un fitxatge increïble"

L'exjugador del Barça veuria com "un fitxatge increïble" el retorn del brasiller al club blaugrana, però ha reconegut que ho veu difícil, i ha avançat com un encert la futura contractació d'Antoine Griezmann

Actualitzat

L'exjugador del FC Barcelona Xavi Hernández veuria com "un fitxatge increïble" el retorn de Neymar al club blaugrana però ha reconegut que ho veu difícil, i alhora ha avançat com un encert la futura contractació d'Antoine Griezmann.

"Futbolísticament seria un fitxatge increïble. Ho veig difícil, però hem vist tantes coses en el futbol, com el fitxatge mateix de Neymar pel PSG per 222 milions, que esperarem. No hi ha discussió que és un dels millors jugadors del món, però anem a veure el que decideix el Barça ara mateix", ha explicat en declaracions a Vamos.

Xavi, actual entrenador de l'Al-Saad de Qatar, també ha elogiat la futura incorporació del davanter francès Antoine Griezmann, que sembla imminent.

"Griezmann és un jugadoràs, un crac mundial, ha marcat les diferències en l'Atlètic i en la selecció francesa. Encara no és oficial, però sembla que fitxarà pel Barça i em sembla un futbolista de molt nivell. Valverde és el que haurà d'encaixar les peces, però si el fitxen és perquè li han vist capaç d'encaixar-lo".

ARXIVAT A:
Neymar
Anar al contingut