BARÇA

Xavi explota contra l'àrbitre de l'Inter - Barça

L'entrenador del Barça no s'ha mossegat la llengua després del polèmic final del partit

Redacció Esport3Actualitzat

Final de partit polèmic entre l'Inter i el Barça. El col·legiat, a instàncies del VAR, ha anul·lat el gol de Pedri per unes mans d'Ansu Fati, però llavors no ha assenyalat penal en una acció molt similar. Xavi Hernández ha esclatat en roda de premsa:

 

Abans en la zona mixta Xavi ja s'havia mostrat contundent amb el col·legiat:

"Estic cabrejat per la situació que ens ha tocat viure. És una injustícia, ja vaig dir ahir que els àrbitres haurien de parlar després dels partits perquè no entenc res. A mi no m'ha volgut donar explicacions al final del partit."

 

Tota la polèmica ha començat amb una centrada de Dembélé que l'ha desviada el porter Onana just davant d'Ansu Fati i això ha fet que el davanter toqués lleugerament l'esfèrica amb la mà. El VAR ha cridat el col·legiat i aquest, després de revisar l'acció, ha acabat anul·lant el gol.

Les mans d'Ansu Fati després del refús d'Onana
Les mans d'Ansu Fati després del refús d'Onana

Més tard, minut 93, el VAR no ha penalitzat de la mateixa manera unes mans de Dumfries també a l'interior de l'àrea. Precisament, Ansu Fati ha tornat a ser protagonista. En aquesta ocasió, el davanter estava disposat a rematar, però el defensa de l'Inter ha desviat la pilota clarament amb la mà.

En un primer moment, el col·legiat no ha xiulat res, l'acció ha continuat i quan la pilota ha sortit fora, el VAR ha revisat l'acció. No obstant això, l'àrbitre principal no ha rebut ordres de revisar la jugada perquè no han considerat que fos pena màxima.

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut