Xavi i Piqué
Xavi i Piqué durant el partit contra el Vila-real (Reuters)
Barça

Xavi: "És una victòria tremenda; no hem dominat i potser no mereixíem guanyar"

El tècnic blaugrana reconeix que el Barça ha patit en moltes fases del partit, però que és un triomf que permetrà a l'equip seguir creixent

Redacció Esport3Actualitzat

Després de la victòria a la Ceràmica, Xavi Hernández ha reconegut que el seu equip ha tingut certa fortuna a l'hora d'emportar-se els tres punts:

"Ens ha costat. És el partit que menys hem dominat i el que menys potser mereixíem guanyar. I hem guanyat. El futbol té aquestes coses. Contra el Benfica vam merèixer guanyar de totes totes, i vam marxar amb un empat. Però és una victòria tremenda que ens dona molta moral."

El tècnic blaugrana també ha destacat que el Vila-real ha dominat durant molts minuts, i que l'equip necessita treballar molts aspectes com la sortida de pilota:

"Hem de preparar més coses i tenir més solucions. Ens ha costat perquè hem trobat poques solucions. Ha estat un partit molt ric tàcticament, molt igualat, contra un senyor equip com el Vila-real. Potser avui ha estat una victòria d'esperit d'equip. També és important guanyar quan no es juga bé o tan bé."

Preguntat si la victòria ha estat una qüestió de sort, el tècnic de Terrassa s'ha mostrat contundent:

"La flor? Si hi és, benvinguda sigui, però no hem guanyat per un tema de flor. Hem treballat les situacions i és el resultat de la feina feta."

Les reflexions de Xavi a la sala de premsa:

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut