barça

Xavi es pronuncia sobre l'empresonament de Dani Alves, acusat de violació

L'entrenador blaugrana es mostra "impactat" per la situació del brasiler, a qui fa un any va repescar per al primer equip

Redacció Esport3Actualitzat

"En xoc". Així s'ha mostrat Xavi Hernández quan la vigília del Barça-Getafe li han preguntat per Dani Alves. Després de tantes experiències compartides, primer com a companys al Barça i anys després com a tècnic i jugador, la notícia de l'empresonament del brasiler, acusat d'haver violat una noia de 23 anys, ha impactat el de Terrassa:

"Es difícil comentar una situació així. Estic com tothom impactat, commogut, en estat de xoc coneixent el Dani, és el primer que em ve al cap. És un tema de la justícia, que dictarà el que hagi de ser. Aquí no hi podem entrar. Respecte al Dani, em sap molt greu per ell. Estic sorprès per com ha estat aquí amb nosaltres."

El primer mercat d'hivern de Xavi a la banqueta del Barça, el de 2022, es va estrenar amb el retorn de Dani Alves. L'entrenador va donar llum verda al retorn del seu excompany. Un any després tot és ben diferent per al considerat un dels millors laterals de la història del club.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut