Xavi, durant el partit contra el Sevilla
Xavi, durant el partit contra el Sevilla
Barça

Xavi: "Encara ens queden per disputar 18 guerres"

El tècnic de Terrassa es mostra prudent, tot i els vuit punts de diferència amb el Madrid

Redacció Esport3Actualitzat

Xavi Hernández ha parlat en roda de premsa després del triomf contra el Sevilla (3-0) i s'ha mostrat content per un triomf que suposa molt més que tres punts.

"L'equip treballa, pressiona i té gana. Hem generat moltes coses amb un bloc baix com el que ha plantejat el Sevilla. Era un partit clau perquè del segon al sisè classificat han punxat."

 

El tècnic blaugrana, però, s'ha mostrat prudent.

"Estem en una situació privilegiada, però encara queda un món. Ens agrada ser líders, les sensacions que transmetem... El partit del Villamarín, i avui fa pujar la confiança de l'equip. El Madrid encara ha de venir aquí i pot guanyar qualsevol equip. Dissabte anem a Vila-real i serà una sortida molt difícil. Encara queden per disputar 18 guerres. Avui no em veig més favorit, sinó més candidat."

 

Sobre Sergio Busquets ha confirmat la seva lesió afirmant que s'ha fet un esquinç i que està pendent de proves. També ha exalçat la figura de Jordi Alba a l'hora de fer els "timmings" en les centrades a l'àrea. Sobre Frenkie de Jong, ha admès que el neerlandès "és feliç" en la posició de pivot, on ha hagut de jugar per la lesió de Busquets.  

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
Anar al contingut