Xavi, a la banqueta de Son Moix abans de l'inici del Mallorca - Barça (Reuters)
Barça

Xavi: "Els rècords són anecdòtics si no van acompanyats de títols"

El tècnic de Terrassa ha volgut treure ferro al rècord aconseguit i ha assegurat que jugadors com Lewandowski o Ter Stegen "marquen diferències"

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ja encadena sis triomfs consecutius a la Lliga. Els blaugrana han superat el Mallorca amb una genialitat d'un Lewandowski que segueix en ratxa i un imbatible Ter Stegen, que ha trencat el seu rècord de minuts sense encaixar un sol gol a la Lliga.

Amb la victòria, Xavi Hernández ha sumat el seu divuitè partit sense perdre com a visitant amb el Barça, una xifra rècord. Però, tot i això, l'entrenador ha volgut treure-hi importància, i ha assegurat que "els rècords, si no van acompanyats de títols, serveixen de poc".

 

 

El tècnic blaugrana ha volgut destacar la gran feina defensiva de l'equip, però ha admès que "hi ha jugadors que marquen diferències".

"Ter Stegen i Lewandowski estan en un moment estel·lar, i avui han marcat diferències. Lewa és una garantia d'èxit."

Sobre el retorn a la titularitat de Gerard Piqué i Jordi Alba, Xavi s'ha mostrat satisfet amb el seu nivell i ha explicat que "tots els jugadors han d'estar preparats perquè tindran minuts".

"El fet de jugar cada tres dies ens obliga a fer rotacions i, per tant, tots els jugadors seran importants i tindran minuts. La gent ha d'estar preparada. Avui Piqué, Alba i Christensen han estat a un gran nivell."

Finalment, el tècnic de Terrassa també ha tingut elogis cap a un dels jugadors més qüestionats en aquest inici de temporada, Ansu Fati.

"Ha estat molt bé, avui l'he vist al 100%. S'ha proposat ser important i ho serà."

Torna a veure el resum del Mallorca - Barça (0-1)

Anar al contingut