L'Al-Sadd accepta alliberar Xavi amb condicions

El club qatarià no demanarà cap compensació per deixar marxar el seu tècnic al Barça però li demana que es quedi fins al 3 de novembre
Jordi Grau Actualitzat
TEMA:
Xavi Hernández

Xavi Hernández és una mica més a prop del Barça després que l'Al-Sadd ha accedit a deixar-lo marxar sense cap compensació econòmica. L'única condició que ha posat el club qatarià és que el tècnic terrassenc dirigeixi l'equip fins al dimecres 3 de novembre, quan té un partit decisiu per a la Lliga qatariana al camp de l'Al-Duhail.

Quan hi hagi el contacte entre els dos clubs per tractar sobre Xavi, l'Al-Sadd esperarà també un gest per part del Barça, no en forma de compensació econòmica. Podria ser, per exemple, el compromís de jugar un partit amistós.

Mentrestant Xavi Hernández ha parlat per primera vegada d'aquesta possiblitat:

"Actualment estic centrat en la meva feina amb Al-Sadd, i no puc parlar de res més".

 

La petició de l'Al-Sadd implica que Xavi no podrà fer-se càrrec del Barça fins passat el partit de Lliga de Campions al camp del Dinamo de Kíev, el 2 de novembre, en què el Barça necessita guanyar per mantenir opcions a la màxima competició europea. Si no hi ha un canvi significatiu serà Sergi Barjuan, nomenat tècnic interí aquest dijous, qui es farà càrrec de l'equip a Kíev.

 

En qualsevol cas, l'actitud de l'Al-Sadd implica que Xavi serà el pròxim entrenador del Barça, un cop jugador i club han pactat ja les condicions de la seva arribada.  El Barça accepta que Xavi torni al Barça acompanyat del seu staff tècnic: el seu germà Óscar i Sergio Alegre com assistents, Iván Torres com a preparador físic i un equip de "scouting".  

 

Fins que Xavi arribi, Sergi Barjuan seurà a la banqueta en el Barça-Alabés d'aquest dissabte (21.00) i, probablement també, en el Dinamo de Kíev-Barça del 2 de novembre (21.00). L'estrena prevista per a Xavi és, doncs, el Celta-Barça, del dissabte 6 de novembre (16.15).

 

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut