Barça

Xavi diu que vol jugar diumenge a Getafe i assegura que no renunciarà a la selecció espanyola

Després de dies de sentir a tothom parlant dels seus tendons, aquest dijous hem sentit el protagonista. Xavi Hernández reconeix que té dolor però no pensa descansar aquest diumenge ni deixar la selecció espanyola perquè vol jugar l'Eurocopa del 2012 i el Mundial del 2014. Reconeix que va acabar el partit de dimarts al camp del Copenhaguen amb els tendons, dels dos peus, adolorits, més que altres dies, però menys que en els pitjors moments. Aquest dijous ha fet tractament al gimnàs, divendres s'entrenarà amb l'equip, prefereix no dosificar-se i, el més important, se'l veu convençut de jugar a Getafe.

Actualitzat
Els últims dies ha circulat el rumor que Xavi s'estava plantejant deixar de jugar amb la selecció espanyola per culpa de la tendinitis que arrossega aquesta temporada. D'entrada, Xavi ho ha descartat rotundament. Ara bé, aquesta rotunditat, la contundència que ha utilitzat per explicar la seva situació i descartar que hagi de parar, ha semblat que estava provocada pels constants comentaris que des de fa temps, anys, vénen des d'altres latituds i diuen que Xavi no està prou compromès amb la selecció espanyola. D'entrada, Xavi ha reconegut que se sent l'internacional que més ha de justificar les seves absències a la selecció. Després Xavi ha descartat que vulgui deixar la selecció espanyola i, fins i tot, ha dit que vol participar en l'amistós de Portugal d'aquí a dues setmanes, tot i que semblava una bona data per descansar.

La idea de Xavi és no parar. La dosificació, amb el Barça i amb la selecció, no l'ha descartada, però no farà una aturada dràstica de dues, tres o quatre setmanes per fer net amb els tendons d'Aquil·les. Quan Xavi ha dit això, la pregunta no tenia la selecció espanyola com a protagonista.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut