Xavi ha revelat el nom de l'ideòleg de la nova posició d'Eric García
Eric, a Elx aquest dissabte
barça

Xavi desvela el nom de l'ideòleg de la nova posició d'Eric Garcia

Un executiu li va insistir de les condicions del de Martorell per jugar al mig del camp

Redacció Esport3Actualitzat

La sorpresa de l'alineació del Xavi Hernández a Elx ha estat la inclusió d'Eric Garcia com a centrecampista, en el lloc del reservat Busquets. Al final del matx, el tècnic de Terrassa ha explicat qui li va donar la idea de provar el de Martorell en la posició de pivot del mig del camp. Va ser un executiu, però un que ha fet tots els papers de l'auca al futbol:

"Va ser una idea de Jordi Cruyff (actual director esportiu del club). Em va insistir que tenia condicions per jugar al mig del camp. Els últims mesos hem fet jocs de posició amb ell i exercicis posant-lo per dintre. Fins aquesta setmana que en un partit d'entrenament contra el filial em va donar les garanties per confiar en ell."

Eric pot haver trobat una via per tenir els minuts que no troba de central, atès que en aquesta posició hi té la competència d'alguns dels futbolistes més en forma de la plantilla. "Podem estar davant d'un gran pivot", ha conclòs Xavi. El jove Eric, 22 anys, comença a sumar hores de vol en la seva nova posició. Aquest dissabte, els primers 90 minuts.


L'"amenaça" de Xavi al juvenil debutant Aleix Garrido

El duel del Martínez Valero també ha servit per viure el debut d'un jove que fa 11 anys que és al planter blaugrana. Es tracta d'Aleix Garrido, amb edat d'últim any de juvenil.

Quan estava a punt d'entrar al camp en el lloc d'Ansu Fati, el de Ripoll ha escoltat com l'entrenador li llançava una amenaça, tal com ha explicat als mitjans el mateix Xavi: "Si perds una pilota, no tornes a jugar."


El tècnic també ha reconegut que Garrido "té ADN Barça". Per cert, el jove ha seguit la indicació de l'egarenc al peu de la lletra i, a banda de pressionar la sortida de pilota rival, no ha malbaratat cap possessió.


Mira els gols de l'Elx-Barça (0-4)

 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut