Gavi, en un partit amb el Barça aquesta temporada
Gavi, en un partit amb el Barça aquesta temporada
Barça

Xavi defensa Gavi de les crítiques de la premsa de Madrid

L'entrenador del Barça ha deixat uns quants dards en la compareixença prèvia al partit contra la Reial

Redacció Esport3Actualitzat

L'entrendor del FC Barcelona, Xavi Hernández, ha respost amb contundència les crítiques dels mitjans de Madrid a Gavi per la seva manera de jugar. En la prèvia del partit de Copa contra la Reial, el tècnic terrassenc ha fet una defensa aferrissada del migcampista andalús i ha ironitzat amb la doble vara de mesurar en algunes valoracions.

"Quan va a la selecció és una meravella, i quan juga amb el Barça és passa de la ratlla. Això és el que em sembla. Llavors és un exemple de garra i de coratge i quan és al Barça no agrada. I si guanyem, encara agrada menys. Que estigui tranquil Gavi, que posi la mateixa passió o més. Que no freni perquè no té sostre. No ha de frenar."

Dard a la premsa de Madrid

L'entrenador terrassenc ha considerat una "ximpleria" que s'acusi el jugador de ser massa brusc. Per acabar ha deixat anar un dard a la premsa pròxima al Reial Madrid.

"És l'àrbitre qui decideix. Gavi hi posa passió, coratge... Que estigui tranquil. Per mi, és al revés. Considero que li fan moltes faltes i li xiulen poc. Això que és dels creadors del Villarato i del dòping?"

Anar al contingut