Futbol

Xavi, content amb el seu paper de "capità veterà" en el Barça de Luis Enrique

A punt de jugar el seu partit número 750 amb la samarreta del Barça, Xavi Hernández admet que va fer bé de quedar-se tot i que l'estiu havia arribat a tenir un peu fora del club blaugrana

Actualitzat

Tot i que a l'estiu va tenir un peu fora del Barça, Xavi Hernàndez no es penedeix d'haver reconsiderat la seva situació després d'haver-ne parlat amb Luis Enrique. Uns mesos més tard, el migcampista de Terrassa fa una valoració positiva del seu paper en l'equip: "Faig de capità veterà i gaudeixo molt", admet el de Terrassa en una entrevista a Barça TV.

Xavi potser té menys minuts que en temporades anteriors, però el seu ascendent a la plantilla continua sent important. La seva valoració no es basa només en qüestions numèriques, sinó també en les sensacions. Per tant, la conclusió és òbvia. "Estic molt content d'haver-me quedat", diu.

El de Terrassa està a punt de jugar el seu partit número 750 amb el Barça i confessa que "ara m'ho passo bé com quan vaig començar. L'equip funciona i això és el que més compta".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut