Futbol

Xavi Bartolo no pot entrenar el Lleida perquè l'hi impedeix la normativa de la Federació Espanyola

El tècnic del CF Reus porta cinc mesos sense cobrar i tampoc pot acceptar una oferta en ferm per entrenar el Lleida perquè la normativa de la Federació així ho indica

Xavi TorresActualitzat

El tècnic del CF Reus, Xavi Bartolo, fa mesos que no cobra i no pot canviar de club, perquè la normativa de la federació no l'hi permet, tot i tenir una oferta en ferm per entrenar el Lleida, de Segona B.

Poc podia pensar Xavier Bartolo el dia de la seva presentació com a entrenador del Reus que l'any seria tan surrealista. Primer, els problemes de cobrament que han portat el club a la seva expulsió de la competició, i ara, la impossibilitat d'entrenar el Lleida Esportiu, perquè la normativa no l'hi permet.

"Soc un treballador com qualsevol altre, porto cinc mesos sense cobrar, no tinc la sensació que pugui seguir cobrant, se m'obre l'expectativa de poder trobar feina i no se'm permet agafar-la. És per reflexionar i a veure si en un futur immediat podem fer algun canvi en aquest tipus de normativa."

L'article 164 diu que en una mateixa temporada un entrenador només podrà canviar de club si és cap a una categoria superior. En cap cas, cap a una d'inferior. Que el Reus hagi estat expulsat de la competició, segons la Federació Espanyola, no és motiu per fer la norma més flexible.

"La Federació a dia d'avui té el Reus com un equip que pot competir, i l'únic que està passant és que de moment té tres partits suspesos. Això és el que em diuen i em quedo una mica perplex i els hi dic: home, siguem seriosos."

Si fos jugador, podria fer el que volgués. Com a entrenador, no. Del Reus, fa cinc mesos que no cobra. Amb el Reus, no pot competir. Bartolo només podrà entrenar si marxa a l'estranger.

ARXIVAT A:
Reus
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut