Futbol

L'RFEF refusa la suspensió del partit entre el CF Reus i Las Palmas

El conjunt canari ha informat al seu compte oficial de Twitter que el duel previst per aquest dissabte a l'Estadi Municipal a partir de les 20.30 es disputarà com estava previst, ja que l'RFEF no ha accedit a la suspensió del partit

Actualitzat

L'entrenador del CF Reus Deportiu, Xavi Bartolo, ha comparegut en roda de premsa prèvia al partit que els roig-i-negres han de jugar contra la UD Las Palmas amb la incertesa de si s'ajornarà el duel, se suspendrà o bé s'acabarà disputant amb normalitat.

Una hora i mitja després de la seva compareixença, el conjunt canari ha informat al seu compte oficial de Twitter que el duel previst per aquest dissabte a l'Estadi Municipal a partir de les 20.30 es disputarà com estava previst, ja que l'RFEF no ha accedit a la suspensió del partit. A banda del partit contra els canaris també queda assegurada la següent jornada, el diumenge 27 de gener a les 12.00, en què el Reus ha de jugar al camp de l'Albacete.

"A aquestes hores no tenim clar si es jugarà el partit o no. Estem pendents de la resolució definitiva per saber si es juga. Jo crec que es jugarà perquè les circumstàncies són similars als partits anteriors. Hem d'afrontar el partit de demà amb la màxima professionalitat. Esperem que la Federació dictamini al més aviat possible si es juga o no."

En aquest sentit, el tècnic reusenc aposta perquè es posposi el partit contra el conjunt canari a l'espera de resoldre els problemes de fons que té el club:

"Si valorem les circumstàncies amb què arribem al partit i si tenim la certesa que continuarem a la competició, és evident que la millor solució seria ajornar el partit."

El tècnic de l'equip del Baix Camp destaca que la situació delicada del club continua posant en dubte el futur:

"Estem en una situació límit que s'arrossega des de fa temps i tots necessitem una solució. Joan Oliver ens ha comunicat que segueix treballant perquè el Reus pugui continuar a la Lliga i això passa per un canvi de mans. Hi ha una negociació molt avançada però cal veure què acaba passant. Confio que entre demà i dilluns hi hagi una solució definitiva."

En qualsevol cas, Xavi Bartolo considera que fer nous fitxatges és clau per assegurar que el Reus està en posició de continuar competint:

"Amb les deu o onze fitxes més la lesió de Pol, el Reus no té recorregut esportiu en la competició."

En el terreny personal, el tècnic roig-i-negre ha explicat que hi ha un jugador que s'ha plantat i que ha decidit no jugar més amb el Reus:

"Linares no vol jugar. Ens ho ha comunicat a tots. Pensa que el seu cicle aquí ja s'ha acabat i no podem comptar amb ell. És una opció personal seva. Si ell no vol continuar jo només puc respectar la seva decisió. Amb això, tenim deu jugadors del primer equip disponibles més els del filial."

 

ARXIVAT A:
Reus
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut