Barça

Xavi assegura que l'equip no està preparat per a una negativa de Guardiola a l'hora de renovar

La plantilla del Barça no està preparada per a un "no" de Guardiola. Així de clar ho ha dit Xavi Hernández quan se li ha demanat per les seves sensacions respecte a la renovació del tècnic. Pel que ha dit el de Terrassa, Guardiola continuarà. Però fins que no ho digui el mateix Guardiola es mantindrà la incertesa. El que no canvia és el discurs dels jugadors. Ahir eren Iniesta i Messi, però ja fa dies que tots els components de la plantilla blaugrana emeten discursos favorables a la continuïtat del tècnic. Xavi ha anat una mica més enllà aquest matí, i ha assegurat que l'equip, ara mateix, no està preparat per a una possible marxa del Pep. A més, el jugador blaugrana ha afegit que el millor que té aquest equip és poder gaudir tant de Leo Messi com de Josep Guardiola.

Actualitzat
"Espero, desitjo i vull que renovi, però no estem preparats (per a la seva marxa). Ens agradaria que seguís i per molts anys, aquest club és molt exigent i costa però esperem que continuï, jo ho desitjo", ha afirmat Xavi en un acte publicitari amb l'empresa de navegació portàtil GPS Garmin. El jugador ha explicat que la plantilla s'hauria de preparar per a un "no", però ha desgranat la importància de Guardiola en la consecució dels títols del Barça en aquests últims anys.

"Perquè és el líder del vestidor, perquè és qui posa ordre, qui ha posat una disciplina, qui ens ha donat aquesta prestància per guanyar, ens ha convertit en guanyadors. En tot el que heu vist en el terreny de joc. La feina que fa, tàcticament, psicològicament, tot", ha indicat el migcampista català.

Xavi considera Guardiola la clau de l'èxit, un èxit constantment minimitzat des de Madrid amb missatges que han anat penetrant en un ampli sector i que han provocat que no es valori el que el Barça ha anat aconseguint les últimes temporades. "Potser la guerra Barça-Madrid que hi ha a nivell futbolístic doncs no deixa veure els triomfs del Barça en aquests últims anys. Jo crec que ens valoren més fora d'Espanya que a Espanya", ha dit un Xavi que ha incidit que a Europa hi aprecien molt més reconeixement.

Sobre qui és més imprescindible, Messi o Guardiola, Xavi ho té clar. Valen més dos que un.

Rosell en la presentació del futbol formatiu

Sandro Rosell ha tornat a fer acte de presència davant els mitjans, en aquest cas no per desmentir informacions que arriben des de Madrid, sinó per participar en la tracidional presentació dels equips del futbol formatiu del Barça. Rosell, acompanyat pel director esportiu, Andoni Zubizarreta, i pel directiu responsable del fubtol base, Jordi Mestre, ha saludat els integrants de tots els equips, des dels més petits fins al Barça B. Després, com no podia ser d'altra manera, hi ha hagut la tradicional foto de família.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut