Barça

Xavi, amoïnat per la falta de sortides i fitxatges

L'entrenador del Barça avança una setmana la tornada de vacances preocupat per les incorporacions i les sortides

Xavi LemusActualitzat

Setmana clau per al Barça amb la possible activació de la primera "palanca" econòmica abans de la data límit del 30 de juny. Seria la venda del 10% dels drets de televisió i això hauria de suposar uns 200 milions d'euros per a les arques blaugranes, cosa que permetrà tancar els comptes en positiu i que el club comenci a tenir diners per gestionar baixes i altes.

Aquest fet és decisiu per poder tancar l'exercici econòmic amb números verds i poder començar a fer operacions de cara a reforçar el primer equip. D'aquesta manera, el mercat de fixatges de jugadors (altes i baixes de jugadors) es començarà a activar.

Per això, l'entrenador del primer equip blaugrana ha volgut saber de primera mà com estan les diferents carpetes de possibles altes i baixes. Xavi i el seu germà han anat aquest dilluns al matí a la ciutat esportiva per parlar amb Mateu Alemany.
 

 

Xavi Hernández veu amb neguit com s'acosta l'inici de la pretemporada i, de moment, la plantilla continua sent la mateixa si fa o no fa que va acabar el passat curs futbolístic.

El 4 de juliol comencen els entrenaments i pel que fa a les baixes, el club encara no ha pogut tancar la marxa de jugadors com Mingueza, Umtiti, Braithwaite o Riqui Puig, amb els quals el tècnic ja va parlar per explicar-los que no comptava amb ells.

Més carpetes sobre la taula

Tampoc se sap el futur de Frenkie de Jong: el Manchester United el vol fitxar però l'operació continua oberta.

Una feina on és clau Mateu Alemany: el director de futbol blaugrana continua les negociacions per intentar donar sortida a tots aquests noms a més de jugadors que tornen d'una cessió, com el cas de Pjanic, que tampoc entren en els plans de futur.

Rebaixar la massa salarial, l'objectiu per poder fitxar

El Barça necessita rebaixar la massa salarial i poder inscriure jugadors com Christensen o Kessié amb qui tenen contractes acordats. I plantejar-se el fitxatge de jugadors com Lewandowski, Azpilicueta o Koundé, que formen part de la llista de peticions de Xavi Hernández.

L'entrenador blaugrana vol engegar un nou projecte amb una plantilla potenciada i millorada i, per a això, és imprescindible l'entrada de noves incorporacions.

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut