Barça

Xavi aposta per girar full de la Lliga i centrar-se en la Champions

Xavi Hernández aposta per girar full de la Lliga, que dóna per perduda, i centrar-se en l'objectiu d'eliminar el Chelsea i optar a aixecar una nova Champions. El migcampista de Terrassa afirma: "Encara podem fer una gran temporada. Dimarts tenim l'ocasió de tornar a jugar una final de Champions i ens agradaria tenir el suport de l'afició." Per al decisiu partit d'aquest dimarts al Camp Nou, la UEFA ha designat l'àrbitre turc Cüneyt Çakir.

Actualitzat
La derrota en el clàssic requeria una anàlisi pausada i realista que Xavi no ha defugit l'endemà de la desfeta. El migcampista de Terrassa ha felicitat el Madrid pel títol que té a tocar i ha afegit que "seria un miracle que la poguéssim guanyar". Però alhora s'ha mostrat orgullós del que van fer sobre la gespa del Camp Nou: "Després del gol d'ells vam estar bé, vam tenir la pilota. Vam jugar amb tres defenses com al Bernabéu. Allà ens va sortir bé però aquí no. No vam fer un partit excel·lent però tampoc vam estar malament. Ens va faltar aprofitar les ocasions, com la meva. El Madrid va estar sòlid en defensa i molt bé al contraatac".

La Champions és l'esperança

Xavi s'estima més mirar el panorama que té al davant l'equip des d'un punt de vista positiu: "No és un moment delicat, és un moment esperançador. Tenim a les mans fer una gran temporada. De moment, ja hem guanyat tres títols."

El Chelsea serà un dur obstacle per intentar estar a la final de Munic. I la proximitat del partit, dimarts, és un estímul important per mirar d'oblidar la Lliga perduda i centrar-se en el present. Xavi ho té clar: "La sort és que dimarts ens juguem arribar a la final de la Champions. Tant de bo poguéssim jugar dilluns. Tenim aquesta ràbia interna esportivament parlant per haver perdut contra el Madrid. Volem guanyar el Chelsea, remuntar i demostrar que podem estar un altre cop a la final. De fet, seria històric estar en una altra final com aquesta i guanyar la Copa del Rei".

El turc Cüneyt Çakir xiularà al Camp Nou

La UEFA ha designat l'àrbitre turc Cüneyt Çakir per dirigir el partit d'aquest dimarts al Camp Nou entre el Barça i el Chelsea, corresponent a la tornada de semifinals de la Lliga de Campions, en què els blaugranes necessiten remuntar per poder accedir a una nova final europea.

Çakir ha arbitrat aquesta temporada el Reial Madrid-Olympique de Lió de la Lliga de Campions, que va acabar amb un 4-0 per als blancs. L'àrbitre turc va debutar a la Lliga de Campions el setembre del 2010. En la segona jornada de la lligueta davant el Rubin Kazan, en terres russes (1-1), va assenyalar dos penals justos, un per cada equip.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut