Wu Lei, en una imatge d'arxiu (EFE)
Espanyol

Wu Lei passarà pel quiròfan

El jugador serà intervingut d'una lesió en l'articulació acromioclavicular de l'espatlla esquerra i la previsió és que estigui a punt per jugar la primera eliminatòria de l'Europa League de finals de juliol

Actualitzat

Un cop acabada la temporada, Wu Lei passarà pel quiròfan per operar-se d'una lesió que té a l'espatlla esquerra aquest mateix dijous. L'Espanyol ha fet un comunicat a les xarxes socials on informa que el davanter xinès té una lesió de grau III-IV en l'articulació acromioclavicular.

Wu Lei va arribar al club blanc-i-blau en el mercat d'hivern amb aquesta lesió, però no va ser un impediment perquè el xinès pogués jugar. Ara bé, el jugador va caure en el transcurs d'un partit a finals d'abril i va notar unes molèsties que s'han allargat fins a dia d'avui i que Wu Lei ha pal·liat amb fisioteràpia.

Si no hi ha cap contratemps, el procés de recuperació del davanter perico no ha de ser un impediment perquè pugui jugar en plenes condicions la primera eliminatòria de l'Europa League, que es jugarà l'última setmana de juliol.

 

Anar al contingut