Wu Lei amb els companys de la selecció
Futbol internacional

Wu Lei marca en la golejada de la Xina contra la dèbil Guam (7-0)

El jugador de l'Espanyol Wu Lei ha estat un dels destacats del contundent triomf del combinat xinès marcant un gol i donant una assistència

La selecció de la Xina ha golejat la dèbil Guam per 7 a 0 en el partit de classificació a la zona asiàtica per al Mundial del 2022. El jugador de l'Espanyol Wu Lei ha estat un dels destacats del contundent triomf del combinat xinès marcant un gol i donant una assistència.

El davanter blanc-i-blau, que ha disputat 58 minuts del duel disputat a l'estadi Tianhe, a Guangzhou, ha fet el segon gol i ha fabricat la jugada del cinquè, on ha acabat donant l'assistència al seu company Yang Xu, el gran protagonista del matx després de marcar quatre dels set gols de la victòria xinesa.

El pròxim partit de la Xina classificatori per al Mundial, que suma dues victòries en les dues primeres jornades, serà el pròxim 15 d'octubre contra les Filipines.