Espanyol

Wu Lei i Vargas tornen per a l'Espanyol; Corchia és baixa

Primer dia dels internacionals Wu Lei i Matías Vargas. Pol Lozano i Javi Puado, també internacionals amb la sub-21, ja es van entrenar dimecres

Actualitzat

L'Espanyol té un doble repte a Ipurua. D'entrada, aconseguir la primera victòria després d'un empat i dues derrotes en els tres primers partits. I d'altra banda, marcar el primer gol de la Lliga.

Ha estat el primer dia d'entrenament per a Wu Lei i Matías Vargas, després dels seus compromisos de seleccions. Pol Lozano i Javi Puado, internacionals amb la selecció espanyola sub-21, ja es van entrenar dimecres i avui han tornat després d'un dia de descans. Corchia, amb meniscopatia al genoll dret, és baixa per jugar al camp de l'Eibar.

"Entre nosaltres tenim confiança. Sabem la responsabilitat que tenim i tranquil·litat per fer front a aquests partits, que són molt díficils", ha explicat Naldo en roda de premsa.

El de l'Eibar és un estadi poc favorable. En cinc ocasions hi ha jugat l'Espanyol partit de Lliga. Només un cop hi ha guanyat. La resta, tres derrotes i un empat. Els de Mendilibar es troben, per cert, en la mateixa situació que l'Espanyol, havent sumat només 1 punt dels 9 possibles fins ara.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut