Wu Lei durant un entrenament de l'Espanyol (@RCDEspanyol)
Espanyol

Wu Lei: "Els miracles en el futbol comencen amb els peus a terra"

El jugador xinès de l'Espanyol s'ha mostrat convençut que podran sortir de la zona de descens i ha volgut treure dramatisme a la situació de l'equip blanc-i-blau

Redacció Esport3Actualitzat

El jugador xinès de l'Espanyol, Wu Lei, ha afirmat aquest dilluns, en referència a les opcions de permanència de l'equip, que "els miracles en el futbol comencen amb els peus a terra" i s'ha mostrat convençut que podran sortir de la zona de descens de la classificació.

Actualment, el conjunt blanc-i-blau és cuer de Primera Divisió i és a sis punts de la salvació, però el jugador xinès ha evitat el dramatisme de cara al retorn de la competició.

"Quan vaig arribar a l'Espanyol, vaig dir que esperava que tant de bo poguéssim classificar-nos per a la Lliga Europa (cosa que finalment van aconseguir) i llavors semblava una fantasia", ha explicat a les seves xarxes socials.

De fet, Wu Lei ha confessat que no afronta aquestes últimes onze jornades de competició amb nervis.

"Amb el pas dels anys he viscut moltes situacions de pressió i ara puc afrontar això amb calma".

D'altra banda, l'Espanyol ja s'ha entrenat en la sessió d'aquest dilluns a la tarda en grups d'un màxim de catorze jugadors, tal com ahir a la nit va autoritzar la Lliga.
ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut