Madrid

Willy Caballero esguerra el festival del Madrid, però no pot evitar la derrota malaguenya (2-0)

Carlo Ancelotti havia reconegut dijous que el Madrid no podia jugar més malament i que, per tant, només podia millorar. I sembla que els seus homes en van prendre bona nota i, en la visita del Màlaga al Bernabéu, han sortit decidits a dominar amb un joc de combinació prou competent. Els andalusos no han tingut opcions i, tot i l'actuació magistral del seu porter, no han pogut evitar els gols de Di María i Ronaldo.

Carlo Ancelotti havia reconegut dijous que el Madrid no podia jugar més malament i que, per tant, només podia millorar. I sembla que els seus homes en van prendre bona nota i, en la visita del Màlaga aquest dissabte al Bernabéu, han sortit decidits a dominar i atacar, amb un joc de combinació prou competent. Els andalusos no han tingut opcions en cap moment.

Amb aquest panorama, Willy Caballero ha estat l'heroi inesperat de la nit. El porter argentí s'ha fet un tip d'aturar ocasions, almenys mitja dotzena a cada part repartides entre Ronaldo (que també n'ha fallat alguna de clara pel seu compte), Morata i Di María. Ha estat aquest últim qui l'ha aconseguit batre, en l'únic error que ha comès. Al primer minut de la segona, una centrada molt oberta des de l'extrem no ha trobat la pentinada de Ronaldo, però la mateix pífia ha enganyat Caballero, que ha vist entrar la pilota pel cantó que no s'esperava.

El segon gol ha estat obra del portuguès, ja en el temps afegit, en transformar un penal molt dubtós comès sobre Bale, que ha jugat l'últim quart d'hora. Ronaldo no ho ha celebrat i s'ha estimat més demanar perdó a l'afició per haver fallat les ocasions anteriors. Ja no hi havia temps per a res més i el Madrid podia haver obtingut una victòria molt més àmplia, però el públic de Chamartín ha pogut marxar cap a casa amb unes sensacions més relaxades quan els espera una setmana amb dos partits complicats, contra la Juventus i el Barça.