Arsène Wenger, en una imatge darxiu (EFE)
Futbol

Wenger avança la pròxima revolució en el món del futbol

El tècnic francès, actualment director de desenvolupament de la FIFA, diu que l'any 2022 es podria automatitzar la senyalització dels fores de joc

Actualitzat

Arsène Wenger ha avançat el que podria ser una nova millora per al futbol quan la implantació del VAR encara porta cua. El tècnic alsacià, actualment director de desenvolupament de la FIFA, ha desvelat el projecte en el qual està treballant el seu departament: un sistema per automatitzar la senyalització dels fores de joc. No n'ha explicat detalls, però sí que ha posat data.  

"Hi ha moltes possibilitats que el fora de joc s'automatitzi l'any 2022. Serà la pròxima gran evolució pel que fa als arbitratges. Estic obligat a mantenir en secret com serà el funcionament d'aquest sistema, però ja s'anirà coneixent."

Aquesta informació arriba quan hi ha un debat candent sobre l'aplicació del fora de joc arran del gol de Mbappé que va permetre a França guanyar la Lliga de les Nacions davant Espanya (2-1). L'última automatització en el món del futbol es va aplicar a la línia de gol i va servir per eliminar les polèmiques al voltant dels anomenats "gols fantasma".  

 

 

Anar al contingut