Futbol

Wembley dona les gràcies als sanitaris per la seva lluita contra la pandèmia del coronavirus

El mític estadi londinenc de Wembley s'ha tenyit de color blau per donar les gràcies als sanitaris per l'extraordinària feina que fan per combatre la pandèmia del coronavirus

Actualitzat

La catedral més gran del furbol europeu tampoc ha quedat al marge de la lluita contra el coronavirus. El mític Wembley s'ha volgut solidaritzar cada nit amb els sanitaris que de manera incansable lluiten contra la pandèmia i per això s'il.lumina de color blau. A la façana de l'estadi on el Barça hi va guanyar la Champions del 2011 s'hi pot llegir "gràcies" i també un "sou herois".

Seguint la línia de molts altres punts d'interès o monuments mítics de Londres, Wembley s'il.luminarà cada nit mentre duri la pandèmia que afecta tot el món.

El London Eye tenyit de blau

Wembley no es l'únic estadi que ha canviat la seva fesonomia des que ha esclatat l'estat d'alarma. Sense anar més lluny, a casa nostra, l' Espanyol també il.lumina l' RDCE Stadium de color blanc.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 GRÀCIES! ¡GRACIAS! THANK YOU! 谢谢! #EsteVirusLoParamosUnidos - L'RCDE Stadium s'il·luminarà tots els vespres de blanc en homenatge als serveis sanitaris. Estem amb vosaltres! El RCDE Stadium se iluminará todas las noches de blanco en homenaje a los servicios sanitarios. ¡Estamos con vosotros! The RCDE Stadium will be lit up every night in white as a tribute to the health services. Stay strong! RCDE球场将点亮白色灯光致敬医护人员。我们与你们同在! - #Volem | #EspanyoldeBarcelona | #RCDE

A post shared by RCD Espanyol de Barcelona (@rcdespanyol) on

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut