Wellens ha estat el més fort en un final d'etapa en pujada (@giroditalia)
Ciclisme

Wellens s'imposa en la primera etapa siciliana del Giro

Després d'una jornada de descans, el Giro començava el periple sicilià. La victòria a la meta de Caltagirone ha estat d'un dels corredors més potents de la ronda italiana: el belga Tim Wellens.

Actualitzat

Tim Wellens (Lotto Soudal) ha guanyat la primera etapa del Giro en territori italià, a l'illa de Sicília. El belga, de 26 anys, ha imposat la seva fortalesa en un tram final en pujada i ha vençut per davant del canadenc Michael Woods (EF) i de l'italià Enrico Battaglin (Lotto Jumbo). En el primer grup de corredors que han creuat la meta hi havia l'espanyol Luis León Sánchez (Astana) i el colombià Esteban Chaves (Mitchelton). 

L'etapa d'avui, la quarta de l'actual edició de la ronda italiana, s'ha disputat entre Catània i Caltagirone, amb un recorregut de 198 kilòmetres. Wellens, guanyador aquesta temporada de la Volta a Andalusia i la Fletxa Brabançona, l'ha fet amb 5h.17.39. L'australià Rohan Dennis manté, un dia més, la "maglia" de líder. La cinquena etapa del Giro, de 152 quilòmetres, es correrà entre Agrigent i Santa Ninfa.

 

Anar al contingut