El "Pharmaton", d'Aleix Gelabert i Dídac Costa. (Gilles Martin-Raget/BWR)
vela

"We Are Water" i "Pharmaton" ja han creuat el cap d'Hornos i naveguen a l'Atlàntic Sud de retorn a Barcelona

El vaixell de Bruno i Willy Garcia i el d'Aleix Gelabert i Dídac Costa completen la llista de les cinc embarcacions que ja són a l'Atlàntic

Actualitzat

"We Are Water" i "Pharmaton" han creuat el cap d'Hornos i naveguen rumb a Barcelona. D'aquesta manera ja són cinc les embarcacions de la Barcelona Wolrd Race que es troben a l'Atlàntic.

L'embarcació dels germans Garcia ha invertit 66 dies per creuar el cap d'Hornos, des de la seva sortida de Barcelona el passat 31 de desembre. Aquesta ha estat la primera vegada que Bruno i Willy García han creuat el mític cap.

El "Pharmaton" d'Aleix Gelabert i Dídac Costa ha creuat el cap unes cinc hores després i és el cinquè vaixell a l'Atlàntic. Gelabert i Costa han retallat 70 milles (130 km) al seu rival, el "We Are Water", i estan a 35 milles (68km) darrere seu.

El  "Cheminées Poujoulat" de Bernard Stamm i Jean Le Cam, continua líder de la prova, després de ser el més ràpid de la jornada amb 359 milles (664 km) recorregudes.

El "Neutrogena", segon classificat, es troba a 1.400 milles per sota del líder. Guillermo Altadill i José Muñoz mantenen un avantatge de 190 milles sobre el "Gaes" d'Anna Corbella i Gerard Marín.

Els pròxims en creuar el cap d'Hornos seran el "Renault Captur" de Jörg Riechers i Sébastien Audigane i l'"Spirit of Hungary" de Nandor Fa i Conrad Colman.

Anar al contingut