Wayne Rooney durant un entrenament amb el Derby County
Futbol internacional

Wayne Rooney: "Hi havia molts moments en què estava realment deprimit"

L'exfutbolista anglès confessa en un documental sobre la seva vida que va passar per moments molt difícils

Wayne Rooney ha confessat en un documental sobre la seva vida que s'estrenarà a principis del 2022 que durant la seva etapa com a futbolista va passar per moments molt difícils i fins i tot va arribar a estar deprimit.

El màxim golejador de la història de la selecció anglesa i actual entrenador del Derby County ha volgut explicar detalls de la seva batalla contra els seu problemes de salut mental.

"Volia ser honest i tocar tot el que ha passat en la meva vida, la qual cosa és important. Vull que la gent em conegui millor com a persona. Al llarg de la vida d'un jove esportista, un travessa períodes difícils i hi havia molts moments en què vaig estar realment deprimit, no volia estar amb ningú."

En un altre dels avanços de "Rooney", l'exfutbolista de l'Everton i el Manchester United dona més detalls de la pressió amb la qual ha de conviure un jugador professional.

"La gent parla de salut mental. En el moment en què comences a veure algú, t'adones del que passava pel teu cap i com tractaves la pressió de jugar amb el Manchester United i tenir èxit, de jugar pel teu país, després capitanejant el teu país i assumint molta pressió també. Tindran una idea real del que estava passant al meu cap."

Anar al contingut