Wang Jianlin, flanquejat per Gil Marín i Cerezo, durant la presentació de l'acord amb l'Atlètic (Reuters)
Wang Jianlin, flanquejat per Gil Marín i Cerezo, durant la presentació de l'acord amb l'Atlètic (Reuters)
Futbol

Wang Jianlin fa efectiva la compra del 20% d'accions de l'Atlètic de Madrid

El magnat xinès serà el propietari de la cinquena part del club madrileny, després de l'acord signat a Pequín amb Enrique Cerezo i Miguel Ángel Gil Marín, els màxims responsables "colchoneros".

Actualitzat

El magnat xinès Wang Jianlin, propietari del grup empresarial Wanda, ha fet efectiva l'adquisició del 20% d'accions de l'Atlètic de Madrid a canvi de 43 milions d'euros. L'acord s'ha firmat aquesta matinada en un luxós hotel de Pequín propietat del grup, per part d'Enrique Cerezo i Miguel Ángel Gil Marín, president i conseller delegat de l'Atlètic, i de Zhang Lin, president de la filial cultural del grup Wanda. Wang també ha estat present a l'acte.

El pacte implica la primera entrada d'una companyia xinesa en el capital d'un dels grans clubs europeus. L'acord preveu la posada en marxa d'una escola de futbol del club madrileny a la Xina, a més d'una gira del primer equip pel país asiàtic, en una data per determinar. A més a més, ja s'està treballant per traduir al xinès els continguts de la pàgina web de l'Atlètic.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut