Moussa Wague, jugant amb el Barça en una imatge d'arxiu (fcbarcelona.cat)
Barça

Wague: "Quan torni a l'agost, vull entrenar-me i jugar en el primer equip"

El lateral senegalès, que ha de jugar la Copa d'Àfrica amb la seva selecció, espera guanyar-se la confiança definitiva de Valverde després de debutar la temporada passada

Actualitzat
L'internacional senegalès Moussa Wague ha assegurat aquest divendres que, quan torni de disputar amb la seva selecció la Copa de l'Àfrica, confia passar a formar part del primer equip blaugrana, amb el qual ja va debutar la temporada passada, després que aquesta temporada ha jugat amb el filial.

"Quan torni a l'agost, vull entrenar-me i jugar sempre amb aquest grup. Lluitaré fins a aconseguir-ho. Em queden la Copa de l'Àfrica i la gira de pretemporada perquè em vegin, si tot surt bé", ha explicat en una carta oberta a l'afició culer publicada al web del club.

Wague repassa la seva primera temporada al club català: "El meu primer any al Barça no ha estat tranquil. Vaig haver d'esperar tres mesos per obtenir el permís de treball, després em vaig lesionar a l'abductor. I també em van expulsar per empènyer un aficionat que es va riure de mi i em va llançar insults racistes mentre perdíem amb el Barça B. Vaig demanar perdó però crec que aquest tipus de gent no té res a fer a les grades."

Després d'aquell inici dur, el lateral senegalès va tenir la sort d'acabar la temporada jugant amb el primer equip, que es va proclamar campió de la Lliga. "Em sento orgullós per jugar al millor club del món, perquè Eto'o, Keita o Touré Yaya em van fer somiar de petit", subratlla.

Anar al contingut