Futbol internacional

Vuit policies ferits en les violentes celebracions del 119è aniversari de la Lazio

Uns 300 aficionats ultres van llançar projectils contra els agents en uns violents aldarulls a la Piazza della Libertà de Roma, que van acabar amb un detingut i tres identificats
Actualitzat

Els aficionats radicals de la Lazio es van enfrontar a la policia

Vuit policies van resultar ferits en els incidents amb 300 ultres de la Lazio en la celebració del 119 aniversari del club italià. Els aficionats van llançar diversos projectils i els policies van respondre-hi amb gasos lacrimògens i canons d'aigua. Hi ha un detingut i tres identificats.

Els violents aldarulls es van produir a la Piazza della Libertà, al centre de la capital italiana, on uns 2.500 aficionats radicals de la Lazio es van reunir dimarts a la nit en el lloc de la fundació del club. A la reunió també hi havia assistit el president de l'entitat, Claudio Lotito, que es dirigia a la multitud però que va deixar abans d'hora la plaça arran de les tensions.

Poc després de la mitjanit, es calcula que 300 fanàtics, amb la cara tapada, es van separar del grup principal i van començar a llançar ampolles i altres objectes a la policia, que van respondre-hi amb gasos lacrimògens i canons d'aigua. La policia italiana va informar que vuit oficials tenien lesions, majoritàriament talls i forts cops, un aficionat va ser arrestat i tres més identificats, tots amb vincles amb els fanàtics ultres de la secció més radical del club romà.